Tips til deg som skal gjøre barnerom om til tenåringsrom

23 mai 2022
Johanne Larsen

editorial

Det kan bli en vanskelig oppgave når barnerommet plutselig skal bli et tenåringsrom, og det skjer som regel fortere enn man forventer. Men hvordan skal man gå frem? Finnes det noen smarte løsninger man med fordel kan benytte seg av? Det skal vi se litt nærmere på her. 

Fra barn til tenåring

Det er mye som skjer når man går fra barn til tenåring, og det er plutselig noen ting man kanskje ikke vil identifisere seg med lenger. Det kan være bestemte farger eller ting, som plutselig blir oppfattet som barnslige. Da mange føler at rommet, ens personlige space, er en slags representasjon av hva man liker og hvem man er, er det viktig at man tar hensyn til dette også når barnet begynner å bli tenåring og kanskje får litt andre preferanser. 

Da er det lurt å kartlegge hva slags farger og elementer tenåringen liker, så man kan inkorporere det i rommet. Det er ikke nødvendig å pusse opp fra bunnen, kanskje er det bare å male, skifte ut seng og noen få møbler og bruke noen innovative løsninger for å gjøre rommet personlig og spennende. 

led lyskilder

Bruk lys!

Du kan aktivt bruke lys når du skal innrede tenåringsrommet. Dette er en ting man med fordel kan leke seg med for å få et nytt og spennende uttrykk. Det kan personliggjøres så det passer til nettopp den som bor på rommet, og lys kan komme i form av hva som helst. Her er led lys og led striper smarte løsninger som du enkelt kan bruke og sette opp på egenhånd. 

Du finner et stort utvalg av led lys på nettet, så du enkelt kan finne løsninger som passer perfekt til dine behov. Det er bare fantasien som setter grenser, og med ledlys kan man få en innovativ løsning på tenåringsrommet, uten å skulle pusse opp fra bunnen nødvendigvis. 

Flere nyheter