Sånn kan du enkelt leke med forskjellige stiler

03 mars 2022
Johanne Larsen

editorial

Man trenger ikke nødvendigvis en massiv garderobe for å kunne leke seg med mange ulike stiluttrykk og former. Her skal vi se litt nærmere på hvordan du kan leke med stiler – selv om du har en tydelig personlig stil, og hvordan du enkelt kan prøve noe nytt uten å måtte gå til innkjøp av en helt ny garderobe. 

Lek – men vær deg! 

Mange har brukt lang tid på å finne og perfeksjonere sin personlige stil og sitt helt eget uttrykk, og derfor kan det ofte være litt vanskelig å eksperimentere og leke seg, når man har noe man føler seg komfortabel og vel i. Det er kanskje på tide å dytte litt på grensene i komfortsonen? 

Det er fullt mulig selv om man har en personlig stil, for det er alltid mulig å inkorporere nye referanser og impulser. Det er viktig at man ikke tenker på stil som noe statisk, men en dynamisk størrelse som får lov til å vokse og utvikle seg hele tiden – da får man mest mulig ut av den. 

kjoler

Trendbildet på sosiale medier får det fort til å virke som om man må kjøpe en helt ny garderobe til hver stil for å kunne prøve noe nytt, men det er ikke virkeligheten. La oss se på hvordan kjoler kan være den geniale løsningen. 

Kjoler er geniale 

Når man vil prøve noe nytt, finnes det nemlig ikke noe mer genialt enn kjoler. Det som gjør kjoler geniale, er at man enkelt kan bruke dem til å utforske en ny stil eller et nytt uttrykk, uten å skule gå til innkjøp av en helt ny garderobe. Men en kjole har man nemlig et helt antrekk i ett plagg, og man kan leke seg og dresse det opp og ned med forskjellig tilbehør og lag på lag. Derfor er dette genialt for deg som vil prøve noe nytt og leke deg litt med nye stiler. 

Flere nyheter