Planlegger du din aller første roadtrip?

23 september 2020
admin

Planlegger du din aller første roadtrip?

Sommeren er over, men mange av oss planlegger allerede ferien for neste sommer. Jeg var på roadtrip med kjæresten rundt omkring i Norge i August og det var tidenes beste ferie og vi er allerede i full gang med å planlegge neste tur, neste sommer. Det var en helt uforglemmelig opplevelse og helt trygg for Covid-19. 

En av de tingen vi lærte på den første turen vår, som en av mange, mange ting vi lærte, var at det er smart å ha med seg en lommelykt til neste tur. For selv om sommeren i Norge ikke blir så mørk er det likevel timer der lyset er helt borte og avhengig av når man reiser kan det faktisk være helt nødvendig å ha med seg en lommelykt på turen. Jeg tror vi kommer til å velge en fra https://www.batterionline.no/lys/lommelykter før vi reiser neste gang.

Velg lommelykja med oppladbare batterier

Når du kjører bilen deler av dagen har du mulighet til å lade alt fra mobiler til kameraer til batterier og det er så smart å ha alt klart til natten. For når bilen slukker har man ikke tilgang til den strømmen lenger. Så hvis du velger en lykt som kommer med et ekstra sett med oppladbare batterier, slik at du alltid har et reservebatteri oppladet. Hos Batteri Online har de et stort utvalg av lommelykter og de kommer alle sammen med opptil 5 å rs garanti.

Uendelige valgmuligheter

Når du skal velge en lommelykt har du så mye å velge mellom og de aller fleste er både sikret mot rust og støt, så hvis du trenger rustfrie, vannavvisende eller støtsikre lommelykter er Batteri Online et bra sted å begynne. De har bra produkter til gode priser og utrowliggod service og ekspertise som gjør at det er lett å velge riktig.

Flere nyheter