Nytt år, nye mopper

21 januar 2021
admin

Hvis man sitter med ansvaret for renhold er det mange ting man skal holde styr på. Ikke bare timeplaner og vaktlister for ansatte, men også alt som skal kjøpe inn sånn at de har det de behov for til enhver tid sånn at alle kan gjøre jobben sin på best mulig måte.

Men ikke nok med det. Man har også ansvaret for at man bestiller nytt utstyr når det man har holder på å nærme seg siste vers. For det å vaske med gamle mopper er ikke akkurat noe særlig. Ikke bare er det irriterende for de som jobber med det, men det gjør jobben dårligere også.

Så hvorfor ikke slå et slag for grundig jobb gjort med utstyr som gjør jobben lettere? Jeg snakker som en som selv har hatt utallige sommerjobber der jeg har gjort rent og det er virkelig utrolig hvor mange sjefer og ansvarlige, som ikke vasker selv selvsagt, som ikke skjønner viktigheten av å ha nytt utstyr.

Invester i nytt utstyr, invester i de ansatte

Det mange sjefer ikke forstår er at utstyret faktisk er alfa og omega for at de ansatte både skal ha en god opplevelse og for at de skal kunne gjøre en så god jobb som sjefene deres forventer av dem. Og man kan ikke gjøre en god nok jobb med gamle mopper, så det å investere i nye mopper burde være noe som ble gjort litt oftere.

Hvorfor ikke bare gjøre det nå på starten av det nye året. Jeg vedder på at alle de ansatte, som jeg selv følte, ville bli glade for ordentlig utstyr til den jobben de gjør. Og særlig i disse tidene der hygiene og renhold blir sett på som ekstra viktig burde man i hvert fall prioritere at de ansatte har utstyret som trengs for å gjøre en skikkelig god jobb.

Flere nyheter