Maksimal beskyttelse for din iPhone

28 august 2021
Maria Laugesen

Er du en av de mange som har en iPhone i dag? Da er du helt sikkert interessert i å ta best mulig vare på den slik at den ikke blir ødelagt eller får skader. Med god beskyttelse holder telefonen din lenger, og du unngår dyre regninger til reparasjoner.

Maksimal beskyttelse av din iPhone

Selvom man har jobbet på å sikre smartphones bedre i dag, så har en iPhone har flere deler som ganske lett kan bli ødelagt. Det gjelder spesielt glasset på forsiden av skjermen, og ikke minst glasset som dekker baksiden. Begge disse er veldig utsatt dersom du mister telefonen din på gulvet eller bakken, eller hvis du er uflaks å legge den for hardt.

Derfor bør du både beskytte telefonens for- og bakside. Med skjermbeskyttelse kan du gi super beskyttelse til skjermen. Den demper støtet som kommer hvis du mister telefonen, og slik er det skjermbeskyttelsen som blir ødelagt frem for skjermen. Denne beskyttelsen er ganske lett og billig å skifte ut.

For å beskytte baksiden og kantene på telefonen kan du med fordel velge et deksel til iPhone. Disse er ikke bare smarte som beskyttelse, men er også utrolig stilige. Du kan nemlig velge et cover som passer presis til din smak.

Flotte iPhone covers på nett

Coolpriser.no kan du finne et stort utvalg av herlige iPhone covers. De har covers som passer for de fleste modeller av iPhone, og blant det store sortimentet finner du helt sikkert også et par favoritter. Du kan velge iPhone deksler i ensfargede designs som er stilige og tidløse, eller du kan gå med mer fargerike varianter.

Du kan også få et iPhone-deksel med motiv av kjendisser eller sportslag som du liker, eller du kan velge helt personlige designs med dine egne motiver. Det er helt opp til deg og dine preferanser.

Flere nyheter