Kjøp din nye personvekt i dag

17 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Er personvekt er god når du vil kunne følge med på vekten under et vekttap, en graviditet eller bare for å ha overblikk. Men hvilken personvekt er den riktige for deg og dine behov?

Personvekter med ulike egenskaper

Det finnes masse forskjellige personvekter på markedet i dag, som henvender seg både til privat og profesjonell bruk. De fleste kan foreta målinger opptil 150-250 kg og med en presisjon på bare 100 g. Det er passende for langt de fleste, da man sjeldent må veie personer uten for det intervaller eller trenger en bedre presisjon.

Noen har funksjoner som f.eks. en ekstern skjerm som gjør at det blir enklere å lese tallet når du samtidig står på vekten, noe som blant annet er praktisk for gravide med voksende mager. Andre har egenskaper som gjør at de kan måle fettprosenten i kroppen på samme tid, og det er spesielt smart for deg som vil slanke deg.

personvekt

Slik finnes det altså en personvekt som passer for alle behov, og det er helt opp til deg hva du vil velge.

Personvekt til profesjonell bruk

Selvom personvekter i høy grad anvendes av private og finnes i mange norske hjem, så kan de også brukes profesjonelt i forskjellige sammenheng. Det gjelder blant annet hos leger og på sykehus, i klinikker innen helsevesenet, hos personlige trenere og kostholdseksperter osv. 

I slike tilfeller kan det være nødvendig å ha en personvekt som f.eks. kan foretå målinger som kroppsfett og lignende, og som eventuelt har andre smarte egenskaper som memory funksjon, tale funksjon eller lignende. 

Hos Vektekspert.no kan du finne personvekter for alle behov, uansett om du er privat eller bedrift. Her finnes det med sikkerhet noe som passer for dine behov og ditt budsjett, og du kan være sikker på at kvaliteten er i topp på hele utvalget på siden.

Flere nyheter