Hvorfor velge skyvedører?

14 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Når du velger dører til hjemmet – om det er innendørs, ytterdører eller balkongdører – så er det viktig å tenke over dine behov i hverdagen. Samtidig må du tenke på utseende og design, som også må passe til din stil og innredning.

Skyvedører – et smart valg

Det finnes masse muligheter på markedet i dag, når man skal velge dører. Det betyr også at det kan være litt vanskelig for deg som forbruker å finne ut hvilken løsning som egentlig er smartest for deg. Dessverre er det ikke noe riktig svar, fordi det avhenger av faktorer som; hvor mye plass du har på veggen, hvilke ønsker du har til størrelse og form, hvilke materialer du liker, hvilket utseende som passer inn i hjemmet, hvilke behov du har i hverdagen osv.

Det er dog ikke i tvil om at en skyvedør er en utrolig smart løsning dersom du vil spare plass. Her åpnes døren nemlig verken ut eller inn, men skyves bare til siden. Det er for eksempel utrolig praktisk når man skal velge en dør til balkong eller terrasse. Her utnytter du plassen best mulig både utendørs og innendørs, og samtidig har skyvedører en design som betyr at du ofte kan få inn masse lys gjennom døren.

dør og vindu

Velg dine skyvedører i dag

Men en skyvedør kan altså være mange ting. I dag finnes det nemlig flere forskjellige designs å velge mellom, som varierer i både utseende og funksjon. For eksempel må du velge om du vil ha en enkelt eller dobbelt skyvedør, og finne ut hvilken mekanisme du vil at døren skal åpnes med. 

Designen er også viktig, der du kan finne ulike konstruksjoner med alt fra moderne og minimalistiske designs til det mer klassiske. Det er helt opp til deg og dine behov, men det er ingen tvil om at det finnes skyvedører for enhver smak.

Flere nyheter