Hvordan velge riktig seng

29 september 2021
Johanne Larsen

Det er ikke bare bare å skulle kjøpe ny seng. Det er en jungel av senger å velge mellom, og de fleste trenger faktisk hjelp for å kunne velge helt riktig seng og finne den fastheten man trenger. Her kan du lese litt mer om hvordan du skal gå frem, hvordan du kan finne seng på nettet og hvordan du får hjelp til å velge riktig

Få hjelp til å velge riktig

Det er jo ikke sånn at de fleste av oss er proffe når det kommer til å velge riktig seng. Det trenger vi sengespesialisert til å hjelpe oss med. Heldigvis er det lett å få gode råd når man kjøper seng på nettet. Visste du at det ikke er noe farlig å kjøpe seng på nett, når du får god veiledning? Det er faktisk sånn at mange ender opp med å velge feil seng når de kjøper seng i butikk. Det er rett og slett fordi vi har en tendens til å velge en seng som er for myk, når vi kjøper seng i butikk. Når vi kjøper seng på nettet, er vi mye mer pragmatiske nettopp fordi vi ikke prøver sengen først. Det er dog mange som tror at det er dumt å kjøpe online fordi man ikke prøver sengen, men det å prøve den kan faktisk gjøre deg en bjørnetjeneste. Det er nemlig stor forskjell på hva du liker i et par minutter i en sengebutikk, og hva som føles komfortabelt over tid. Derfor lar de beste sengesidene deg prøve sengen før du velger å kjøpe. Da kan du kjøpe trygt og ende opp med helt riktig fasthet på madrassene i sengen. 

Du kan finne et stort utvalg senger fra Bedre Nette. Da er det enkelt å skaffe deg et fullstendig overblikk over alle de forskjellige sengetypene på markedet, og finne frem til den perfekte sengen for deg og dine søvnbehov. 

Flere nyheter