Gi hjemmet ditt en oppgradering

31 juli 2020
admin

Gi hjemmet ditt en oppgradering

Lys er enormt viktig. Det tror jeg ikke det er noen som vil argumentere mot. Det er noe som virkelig kan sette tonen i et rom, og når man bor i Norden, der det virkelig blir mørkt om vinteren. Riktig lys kan faktisk være så viktig og så avgjørende at man kan hjelpe med å unngå å få vinterdepresjon hvis man har bra nok lys. Det er helt utrolig at det kan være så viktig, men det er det faktisk. Hos Lampemesteren kan du finne akkurat det du liker og trenger og hvis du liker design har de både vegglampe og bordlampe fra Louis Poulsen.

Nye lamper gir nytt liv

Vegglamper er kanskje noe man tenker er mer gammeldags. Jeg har i hvert fall aller mest sett vegglamper hjemme hos besteforeldrene mine, men vegglampe og bordlampe fra Louis Poulsen er noe ganske annet og gir nytt liv på en helt annen måte. Det er hvertfall ikke særlig gammeldags og det er masse å hente i format inspirasjon til design og innredning. Innredning er en av de tingene som nordmenn ligger på verdenstoppen over. Kanskje det er fordi vi har lange, mørke vintre og ønsker oss nytt liv og ny inspirasjon, ikke vet jeg, men å pusse opp gir virkelig nytt liv og lamper og lys er en stor del av det.

Velg design som varer livet ut

Når man skal velge design er det viktig å tenke på flere ting. For som nevnt over elsker nordmenn å pusse opp. Men det er hverken økonomisk eller særlig bærekraftig. Derfor er det å velge en design-investering som kan gi glede i mange, mange år og ikke går av mote, som med klær og andre trender, veldig viktig. Med vegglampe og bordlampe fra Louis Poulsen får du akkurat det og det er så deilig å vite at man har valgt noe man kommer til å elske kjempelenge!

Flere nyheter