Føler du at du blir gammel før tiden?

16 april 2020
Johanne Hansen
Føler du at du blir gammel før tiden?

Mange menn som opplever å miste håret i en forholdsvis ung alder opplever å føle at de blir gamle før tiden. Det er ingen god følelse! Det kommer rett og slett av at vi forbinder det å miste håret med eldre mennesker, fordi det ofte skjer i en høy alder, samtidig med at man får grå hår. 

Mange mister selvtilliten

Sånn er det dessverre ikke for alle. Noen opplever å miste håret i en veldig ung alder, kanskje allerede i tjueårene og noen til og med enda litt før. Selv for menn som begynner å miste håret i tredve- og førtiårene, så er det et stort problem, spesielt når det kommer til selvtilliten. Det sliter nemlig på selvtilliten å ikke ligne seg selv. Det er nemlig mange menn som opplever en form for identitetstap samtidig med at de begynner å miste håret, uansett om det går fort eller langsomt. Da er det mange som velger å bare barbere det av fremfor å spare på de stusselige tottene som er igjen. Det er bare ikke sånn at alle kler å være helt glattbarbert på håret, derfor er det mange som ser etter andre løsninger. Noen velger også å gå med hatt eller caps for å skjule hårtapet, men man kan jo ikke ha på seg det hele tiden. Derfor er det viktig å finne en hårtap behandling som faktisk virker

Mange nye behandlinger

Det finnes mange nye behandlinger på markedet for å forebygge og bekjempe hårtap. Det er ikke sånn at en ting passer for alle. Noen behandlinger er også mye mer drastisk enn andre og derfor er det ikke alt som passer for alle. Noen vil gjerne ha en behandling som er naturlig og som gir deres naturlige hår tilbake. Det finnes heldigvis, men det er viktig at man gjør grundig research, ser på dokumenterte resultater og finner noe som virker for deg. 

Flere nyheter