Finn wallstickers for ditt hjem

05 juli 2021
Maria Laugesen

Wallstickers er en herlig måte å dekorere veggen, møbler eller postkasser på. De er klistremerker av ulike størrelser som kan festes direkte på de fleste overflater. Det kan for eksempel være små figurer som stjerner, hjerter, tall og bokstaver, men også større motiver av dyr, landskaper, personer eller noe helt annet. 

Wallstickers for barnerom eller stue

En av fordelene med wallstickers er at de kan brukes overalt i hjemmet. Du kan for eksempel bruke tall, bokstaver og små figurer til å angi familiens navn og husnummer på postkassen, eller du kan dekorere taket på barnerommet med små stjerner. De kan brukes på alle rom, og det er bare om å finne det som passer for din innredning.

Wallstickers for barnerommet er veldig populære å bruke, fordi de er slitesterke men samtidig enkle å fjerne igjen hvis barnets interesser plutselig endrer seg. Her kan du blant annet få wallstickers med dyr og animasjonsfigurer, sport og fritid, kjøretøy, prinsesser eller noe helt annet. De fargerike, kreative, søte og morsomme designs er perfekte for barnerommet.

Foretrekker du mer stilige uttrykk, som for eksempel passer veldig godt for soverommet, så finnes det også søte og kjærlige sitater, fine illustrasjoner og mye mer. Derfor kan wallstickers også bli en elegant del av innredningen.

Enkel montering

Hos Sohu-Shop.no kan du finne masse wallstickers for alle behov. Deres wallstickers er ikke bare kreative og flotte, men lever også opp til en veldig høy kvalitet som gjør at de er enkle å montere og fester godt på veggen. Derfor risikerer du ikke at wallstickeren bare holder i kort tid og etterfølgende blir ødelagt. 

De kan festes på en lang rekke materialer, men sjekk alltid detaljene for å være helt sikker på at de fester på din vegg, postkasse, skap eller lignende. Ellers er det bare å bli kreativ med bruken av dine wallstickers!

Flere nyheter