Finn et nytt hundebur til din hund

29 august 2021
Maria Laugesen

De fleste hunder elsker å bli med på tur ut i skogen, på stranden eller på fjeldet. Og siden man ikke kan ha alle disse som nabo, så er det smart å kunne ha med hunden i bilen. I Norge er det krav om at du kan sikre hunden ordentlig i bilen, og derfor er et hundebur absolutt nødvendig.

Hvilket bur passer for din hund?

Det er dessverre ikke en nøyaktig måte å regne ut hvor stort hundeburet skal være. Men mange har tendens til å tro at hunden skal ha et mye større bur enn den egentlig trenger. Faktisk trives de fleste hunder bedre i små bur, fordi de ikke trenger spesielt mye plass, og fordi de liker den hule-stemningen som et mindre bur gir.

Samtidig gir det en større sikkerhet ved for eksempel harde oppbremsinger, når hunden er i et mindre bur. Derfor kan du med fordel velge så lite et bur som mulig, uten at hunden selvfølgelig blir klemt. Det gir større trygghet for hunden, og større sikkerhet på bilturen.

Hundebur designet til bilen din

Man kan bruke hundebur i hjemmet, og noen hunder er veldig glad i å ligge i buret. Det kan for eksempel være som en trygg soveplass, eller når du skal være lenge borte hjemmefra. Men hundebur brukes spesielt også i bilen, og her er det selvfølgelig et krav at buret passer for akkurat den bilen du har.

https://www.billige-hundebur.com/ kan du se en oversikt over hvilke bur som passer til hvilke biler. På den måten får du lett å vite hvilke bur som passer for din bil, og ut fra disse kan du da finne det riktige buret til hunden din. Det gjør det enkelt å finne frem til det helt riktige buret, så du og hunden får mest mulig ut av ditt nye hundebur.

Flere nyheter