Finn den riktige banjo for deg

16 mars 2020
Maria Laugesen
Finn den riktige banjo for deg

Visste du at det finnes veldig stor variasjon i de forskjellige banjoer som finnes på markedet? Det er ikke kun det individuelle design og utseende som er forskjellig, men hele utformingen. Det finnes nemlig både banjoer med 4, 5, 6 og tilmed 8 strenger, og disse finnes i ulike utgaver. For eksempel finnes det både en plektrumbanjo og en ukulele banjo blant de med 4 strenger – og dette er kun for å nevne noen av de vanligste. Hver eneste av disse instrumentene stemmes på hver sin spesielle måte, og derfor skaper de hver deres unike lyd. Faktisk finnes det ikke to utgaver av en banjo som er identiske, og dette gjør virkelig instrumentet til noe helt spesielt.

Når du skal velge banjo bør du derfor starte med å velge hvilken type du skal ha. Dette avhenger fullstendig av dine personlige preferanser og ønsker, siden hver banjo har sin egen lyd og anvendes til hvert sitt formål. Her bør du finne ut hva som passer best for deg. Dernest skal du finne din nye banjo ved å se på forskjellige utgaver og designs innen hver type. Hos Danmusikk.no kan du finne et stort utvalg, som kan inspirere og hjelpe deg til å finne den riktige. Her er du garantert en høy kvalitet, så uansett hvilken du velger er du sikker på å få en god, holdbar banjo som du vil få stor glede av.

Banjoen er fantastisk til bruk innen country- og folkemusikk, men anvendes også ofte til jazz og rock. Det finnes nesten ingen begrensning for de mange anvendelsesmuligheter av en banjo. Så besøk danmusikk.no for å se hele sortimentet, og finn din favoritt blant de mange herlige varianter. Da får du et instrument som er lett å komme igang med, men som kan utfordre og glede deg gjennom resten av livet.

Flere nyheter