Få behandling hos kiropraktor

11 mai 2020
Maria Laugesen

Visste du at en kiropraktor kan behandle mye annet enn ryggen? De er nemlig spesialister innen smerter og problemer i hele kroppen – rett fra nakke og rygg til ben og armer. De kan derfor undersøke, diagnostisere og behandle en lang rekke problematikker i hele kroppen, uansett om det er snakk om smerter eller nedsatt funksjon. Det kan for eksempel være behandling av gravide med bekkenløsning, pasienter med hodepine eller svimmelhet, problemer i sener eller muskler, tilstander med utstrålende smerter til armer eller ben osv. 

Behandling hos en kiropraktor er veldig allsidig og forløpet vil alltid se forskjellig ut fra person til person. Noen trenger kanskje bare 1 eller 2 behandlinger, mens andre har behov for lange forløp. Noen vil primært få spesifikk leddbehandling gjennom manipulasjon, andre vil konsentrere seg om trening og øvelser, mens noen andre kanskje mest vil få behandling i muskler eller råd og veiledning. Din kiropraktor vil bruke sine kompetanser til å vurdere hvilken behandling som er mest optimal for deg i din spesifikke situasjon, og sammen vil dere planlegge et forløp som passer for deg.

Det er viktig å vite at kiropraktikk er for alle. Det gjelder uansett alder, kjønn og hvor lenge du har hatt problemer. Du trenger ikke vente til du har utrolig vondt før du søker behandling, men kan komme presis når du ønsker det. Din kiropraktor vil sørge for at du får en god og trygg opplevelse, og du vil få en forståelse for hvordan du selv kan hjelpe deg selv. 

Så har du et problem du vil ha undersøkt eller ha behandlet? Da kan du kontakte din kiropraktor og bestille en time i dag. De kan helt sikkert hjelpe deg – enten direkte med behandling, eller med videre undersøkelse og henvisning til andre relevante undersøkelser eller fagfolk dersom dette viser seg å være nødvendig.

Flere nyheter