Dette trenger du til drivhuset

28 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Det er mange gode muligheter når det kommer til å skulle gjøre drivhuset til alt det du har drømt om. Det er mange som velger å skaffe seg, eller bygge helt selv, drivhus i disse dager. Her skal vi se litt nærmere på noen av tingene du burde prøve hvis du vil ha det perfekte drivhuset. 

Prøv nye, spennende materialer 

image

Polykarbonatplater kan være akkurat den løsningen du er på jakt etter. Det er nemlig ikke sånn at det gamle og tradisjonelle alltid er det beste. Det er en grunn til at vi har innovasjon, og det er mange gode grunner til å prøve nye og spennende materialer som for eksempel Polykarbonatplater. En av de mange fordelene med nettopp dette materialet, er at du får et materiale som ligner på glass, og dermed kan det være akkurat det du trenger til drivhuset. Hvis man bor litt utsatt til, eller kanskje har barn selv eller i området som leker med ball og lignende ute, så er det lurt å se på alternativer til glass når man skal lage drivhus. Det er lurt å velge noe som er like gjennomsiktig, så plantene dine får nok lys. Men plastplater i polykarbonat er altså noe mer slitesterkt og tåler en hel del mer enn glass.  

Dyrk helt selv 

Med et drivhus kan man dyrke helt selv. Det vil si at man kan bli selvforsynt med enkelt ting, som grønnsaker og urter – kanskje til og med ferske blomster. Det er ikke bare deilig å kunne nyte produktet av drivhuset, det er også en glede å dyrke frem. Vi mennesker liker å se ting vokse og gro, og hvis du er på jakt etter en super hobby, så er dette noe som kan lære deg mye nytt og samtidig også gi mestringsfølelse i hverdagen. Det er deilig å komme litt nærmere naturen og ha noe sanselig å holde på med.

Flere nyheter